04 March 2017

It's been a while

Wow.. Tak sangka. Aku telah meninggalkan blog ni lebih dari setahun! Gilalah.. Serius.. Aku masih sayangkan blog ni walaupun aku tahu, bukan ramai sangat yang membacanya. Tapi aku tak kira.. Even kalau ada seorang sahaja yang baca sekalipun, aku akan pastikan blog ini tetap hidup.

Kira azam baru la ni.. Haha..

Ok.. So, what I've been up to selama setahun ni?

Well, to be honest, not much. Since aku berhenti kerja, hidup aku agak tunggang langgang cuba mencari sesuap nasi. A little bit push here and there, now aku berniaga ayam goreng di Aswara.

Alhamdulillah.. Hasilnya bukanlah tahap sampai kaya-raya (at least not yet), tapi ianya mencukupi. Right now business currently agak slow. Ye lah kan, berniaga di kolej ni permainannya agak tough. Time student start semester, memang kencang. Tapi bila dah start budak-budak cuti apa bagai, sales memang drop gila-gila.. So, kena endure sikit lah..

Another thing yang aku buat adalah.. Aku start menulis balik! Woohoo! In fact, aku dan beberapa rakan penulis lain sudah pun mempunyai projek kami sendiri iaitu Novel Kebangkitan. Di mana di dalam novel itu, karya-karya kami dimasukkan menjadi satu antologi.

Buat masa sekarang novel tu tiada di mana-mana kedai buku. So, andai anda mahu dapatkannya, bolehlah order through online. Seriously.. anda harus miliki buku itu! Supportlah brother! Haha..

Well.. At the moment, aku masih lagi menulis. Telah siapkan satu manuskrip yang ingin dihantar ke publisher. Cuma sekarang tengah nak kasi kemas lagi manuskrip itu. Baru hantar.. So doakan aku ye.. Aku hatap sangat dapat tampil dengan novel sendiri.. huhu..

So anyway, kepada yang masih setia dengan blog ni, terima kasih aku ucapkan. Di harap diberi kekuatan untuk terus hidupkan blog ini.

Hingga kita berjumpa lagi di entry yang lain. Cheerio!!


Post a Comment

Let's Interact!

me>